Huolto

Tv-huolto, digiboksi-huolto, radio-huolto ja tv-antenni-huolto

TV-Saarni huoltaa kodin viihdelaitteet edullisesti ja nopeasti. Huolto tapahtuu myymälässämme tai tarpeen vaatiessa paikan päällä asiakkaan luona. Huollamme myös tv-antennit asiakkaan kotona. Huollon piiriin kuuluu myös muita laitteita, joista voit kysyä ottamalla yhteyttä. Huollamme laitteet pääasiassa Turussa ja Turun seudulla.

Tv-huolto

Televisioiden huolto on usein taloudellisesti ja ekologisesti kannattava toimenpide vastoin yleistä käsitystä. Tv-huollon kustannusarvion pohjalta asiantuntijamme suosittelevat asiakkaallemme toimintasuunnitelman. Huollamme ja korjaamme kaikki tv-merkit.

Yleisimmät huoltamamme Tv-merkit:

  • Samsung

  • Grundig

  • Finlux

  • LG

  • Luxor

Digiboksi-huolto

Arvokkaiden tallentavien digiboksien yleistyttyä on myös digiboksien korjauttaminen kannattavampaa kuin uuden ostaminen. Useimmiten digiboksin vian taustalla on virtalähteen hajoaminen, joka ilmenee esimerkiksi tallenteiden pätkimisenä. Ongelmien ilmettyä on erittäin suositeltavaa ottaa välittömästi yhteyttä ammattilaisiimme, jotta suuremmilta vahingoilta vältytään. Yleensä vaurioituneen digiboksin käyttäminen voi johtaa kovalevyn rikkoontumiseen, jolloin tallenteet menetetään ja korjaustarpeen laajuus kasvaa.

Huolto – kotikäynti

Teemme kotikäyntejä ja selvitämme televisioita, tv-antenneja, digibokseja ja radioita vaivaavat ongelmat sekä häiriöt. Kotikäynneillä pystytään selvittämään laitteita vaivaavat ongelmat tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarpeen vaatiessa laitteet otetaan korjattavaksi myymäläämme. Huollon kotikäynnit pyritään toteuttamaan nopealla aikataululla muutaman päivän sisällä asiakkaan yhteydenotosta.

Katso sijaintimme tästä